Onze diensten

Over NB Arboadvies

NB Arbo Advies is een dynamisch en flexibel adviesbureau dat is opgericht door Nicol Pross-Blokhuis. NB Arbo Advies heeft ruime ervaring in met name industriële en bouwbedrijven.

We richten ons op arbeidsomstandigheden in de brede zin van het woord, maar ook specialistisch op het gebied van gevaarlijke stoffen, geluid, klimaat, trillingen, beeldschermwerk, arbeidsmiddelen, besloten ruimten, ongevalsonderzoek, werken op hoogte en VCA.

Wij bieden projecten aan op offerte basis, maar u kunt ook gebruik maken van een detacheringsovereenkomst of onderhoudscontract. Dit stemmen we in onderling overleg af.

NB Arbo Advies wil meerwaarde te leveren, en vooral samen met de klant een hoger niveau te bereiken. Maatwerk is hierbij van belang passend bij de huidige bedrijfsituatie en bedrijfsprocessen.

Onze kernwoorden zijn:
BetrouwbaarFlexibelMaatwerk PraktischOplossingsgericht

Nicol Pross-Blokhuis

Nicol Pross-Blokhuis heeft aan de Universiteit van Maastricht Gezondheidswetenschappen met de specialisatie Arbeidshygiëne gestudeerd. Haar afstudeeropdracht in de tapijtindustrie werd begeleid vanuit de Universiteit Wageningen. Het huidige IRAS is nu verbonden aan de Universiteit Utrecht. Vanaf 2003 is zij gecertificeerd arbeidshygiënist (RAH). Om haar horizon te verbreden heeft ze in 2006-2007 de Post-HBO Opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Windesheim succesvol afgerond.

In 2015 heeft ze de post HBO studie Hogere veiligheidskunde van de PHOV afgerond.
Sinds juni 2016 is ze dubbelgecertificeerd als Arbeidshygienist en Hoger Veiligheidskundige.
Alle 3 opleidingen samen versterken de adviesvaardigheden en kennis die zij door de jaren heen heeft opgebouwd. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om medewerkers, management, bedrijfsprocessen en arbeidsomstandigheden op een juiste manier te verbinden!

Nicol heeft een netwerk met adviseurs (waaronder andere Arbeidshygiënisten en Hoger Veiligheidskundigen) waardoor continuïteit ook bij grote projecten wordt gewaarborgd en we vele adviesvraagstukken kunnen beantwoorden.

Nicol Pross-Blokhuis

Arbeidshygiënist RAH / Hoger Veiligheidskundige RHVK

06 304 06 562

Onze referenties

Kies ook voor NB Arbo Advies

Bedrijven of instellingen die ook voor ons hebben gekozen