Onze diensten

Smurfit Kappa Zedek, de producent van hoogwaardige winkeldisplays, POS-materiaal en consumentenverpakkingen, bedrukt in zowel Offset als digitale druk. Onze productielocatie bevindt zich in Nederland, onze Sales & Studio afdelingen bevinden zich naast Nederland ook in Duitsland (Münster & Frankfurt) en Engeland (Leicester). 

Wij weten als geen ander welke oplossingen wij moeten aandragen om te komen tot een succes op de shopping floor. Wij creëren succesvolle oplossingen die bijdragen aan de presentatie van uw product, waarbij we zo efficiënt mogelijk onze materialen inzetten die voldoen in uw Supply chain. Wij noemen dit “fit for purpose”. Kwaliteit, design, meedenken in de keten en betrouwbaarheid zit dan ook gebakken in ons DNA.

Vooruitdenkend naar de toekomst zijn we al volop bezig met zoeken naar presentatiemiddelen in de markt op het gebied van augmented reality, holografie, augmented intelligence & video mapping. Dit zal in ons Experience Centre in Deventer worden gedemonstreerd om ook onze klanten mee te nemen in de toekomst. 

Terug
Nicol Pross-Blokhuis

Arbeidshygiënist RAH / Hoger Veiligheidskundige RHVK

06 304 06 562